De Kanjers

De Kanjers is de naam voor de gelegenheidsformatie van de Rotterdamse entertainers Dave van der Wal, Perry Zuidam en wisselende gastartiesten. Alle twee hebben zij hun eigen solo carrière, maar daarnaast slaan zij vaak samen de handen ineen om het publiek op een Rotterdamse manier te entertainen. Dus geen woorden maar daden…en niet lullen maar poetsen op zijn Rotterdams gezegd.

Het repertoire van de Kanjers bestaat voornamelijk uit covers van klassiekers uit het binnen- en buitenland die een link hebben met de stad Rotterdam. Zet een nummer op van Jaap Valkhoff en je hebt al een feestje, doe daar bijvoorbeeld ook een nummer van Lee Towers, Anita Meijer bij en je hebt een groot feestje. Doe je daar dan ook nog een uitsmijter van Johnny Hoes bij en je bent bij een optreden van de Kanjers.
Maar ook klassiekers van Elvis Presley, Amy Winehouse en Ricky Martin komen voorbij…wat de link met Rotterdam is ???…Dat vertellen zij in hun show!….en er is echt een link !

De kanjers doen naast landelijke optredens ook gemiddeld 4 x per jaar een eigen concert organiseren in Rotterdam.
Zo stonden zij in November 2012 voor ruim 1100 man in de Laurenkerk in Rotterdam met gasten als Lee Towers en Helemaal Hollands.
Voor meer informatie www.wijzijndekanjers.nl